Animals en perill d'extinció d'America

dissabte, 5 d’abril del 2014

LLOP GRIS

DESCRIPCIÓ DEL LLOP GRIS :
És de color gris, el seu llom presenta tons de marró, l'altura del llop gris pot variar entre 0.66 mi 0.81 m, la seva longitud va de 1.4 ma 1.7 m ; un llop adult pot pesar entre 22.7 i 40.8 quilos.

El Llop Gris
El llop gris acostuma viure en manada , normalment formada per familiars i cacen en grup , el mascle és molt territorial, però, es pot arribar a trobar llops solitaris. S'alimenten d'antílops, cérvols, petits mamífers i de carronya.

REPRODUCCIÓ :
El llop gris s'aparella en temporada d'hivern i tenen de 2 a 6 cadells que neixen cecs, els seus ulls comencen a obrir en la segona setmana. Arriben a viure entre 4 i 6 anys encara que en captivitat arriben a viure fins a 12 anys .

HABITAT :
Boscos, pastures i deserts del nord de Mèxic, utilitzen roques, coves i caus com a refugi.

El llop gris actualment se li troba en zoològics als Estats Units i a Mèxic , afortunadament en programes de reproducció i en vies d'alliberament al seu hàbitat natural . El llop va ser exterminat per agents de control animals predadors amb autorització del govern, per la persecució dels humans, caça immoderada, destrucció del seu hàbitat i captura per zoològics.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada