Animals en perill d'extinció d'America

dissabte, 22 de març del 2014

BALENA BLAVA

Balena Blava
Les Balenes són mamífers aquàtics i vénen de la família dels Cetacis. Altres Cetacis són els dofins, les marsopes i els catxalots.
Les balenes són animals d'unes dimensions molt grans  i la Balena Blava és la més gran de tots els animals ja que mesura 30 metres de longitud.
Les balenes tenen la pell llisa i tenen sota ella una capa de greix com si fos roba tèrmica. Les balenes poden nedar gràcies a la seva aleta cabal que està posada horitzontalment. No tenen dents i la boca en lloc de dents té unes làmines o barbes, amb les quals pot filtrar el plàncton o el krill.
Com és de gran una Balena Blava
Les balenes es cacen perquè s'aprofita tot per exemple: del seu greix s'obté oli i els ossos o la seva carn per al menjar per aquesta raó, han sofert una caça excessiva que ha portat a moltes espècies a la vora de l'extinció.
Una de les balenes que estan en perill d'extinció a Amèrica i a Àsia és la Balena Blava.
S'han trobat balenes blaves de fins a 33 metres de longitud i el seu pes de 190 tones, però normalment són de 25 metres de longitud. Les balenes blaves femelles són una mica més grans que els mascles. La Balena Blava, com el seu nom ho diu, és blau però la seva panxa o ventre grisenc o groguenc. Aquesta balena és fàcil de confondre amb la Balena Rorqual ja que és molt semblant, en la seva forma però és diferent en grandària i el seu color de pell és d'un gris fosc o negre.




7 comentaris:

  1. hola cracks les balenes estan en perill d'extincio perque son mariques

    ResponElimina
  2. de q vas de la vall den bas o q la balena esta en perill perque no te ous ok si respons ets zaml=gay

    ResponElimina
  3. el pepe tururururu el pep turururu el onichan

    ResponElimina
  4. aqui las perras mandan oooooooooooooooooo porno

    ResponElimina
  5. onichan dayosci ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh

    ResponElimina
  6. el bisa la follo i sono follon

    ResponElimina
  7. la perri la follo i se la violo

    ResponElimina