Animals en perill d'extinció d'America

diumenge, 16 de març del 2014

TORTUGA LORA O ATLANTIC RIDLEY

La atlantic ridley o tortuga lora és , d'entre les tortugues que existeixen, la més peculiar juntament amb la tortuga del pacific , la tortuga lora és la més petita de les espècies marines , pesa menys de 10 quilos .
Tortuga lora o Atlantic Ridley
La closca de la atlantic ridley o tortuga lora és gairebé circular i el seu cap semi - triangular , les seves cries quan estan mullades són negres i seques són grises , d'acord creixen els colors van canviant fins que en l'edat adulta, alguns diuen que succeeix d'entre els 7 i els 15 anys i d'altres que no succeeix fins als 35, canvien a verd en el seu ventre i la closca gris .
L'alimentació de la tortuga Lora és bàsicament carnívora , mengen jaiba blava de sorra, cranc dama , gambeta , cloïsses , eriçons , meduses , peixos i molt poc vegetal .
Quan es reprodueixen , generalment ho fan davant de la platja d'implantació , encara que hi ha altres platges on nien com la Washington a Tamaulipas i en Tecolutla Veracruz , curiosament és en el cas de la tortuga lora , la platja de " Ranxo Nou " a Tamaulipas la platja principal d'implantació .
La femella de la atlantic ridley o tortuga lora , nia quatre vegades per temporada amb espais d'entre 10 i 28 dies entre imbricada i depenent de la platja , ho fa en el dia oa la nit i posa d'entre 80-140 ous per imbricada , i el període d'incubació depèn del clima , però poden ser d'entre 45 i 70 dies .
Els depredadors de la atlantic ridley o tortuga lora són principalment els taurons . Dels ous els zorrillos , porcs , gossos , crancs , formigues i larves de mosca . I les cries per zorrillos , gossos , crancs , aus i peixos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada