Animals en perill d'extinció d'America

diumenge, 16 de març del 2014

TORTUGA MARINA

Tenim molta fama en el nostre grup de rèptils que estan en les Costes de Mèxic. Un dels rèptils més famosos que tenim a les nostres costes són les tortugues marines , ja que a les nostres costes cada any arriben 10 de les 11 diferents varietats de tortugues marines .

Les tortugues marines es troben en tots els oceans d'aigües tropicals i temperades . Encara que en la terra són lentes , en l'aigua són molt ràpides , àgils ia part són unes excel·lents nedadores .
Tortuga Marina
Les tortugues marines poden arribar a una velocitat de fins a 35 quilòmetres per hora a l'aigua. Durant l'època de reproducció és molt comú veure a les platges i costes sorrenques en grans grups per que estan enterrant els seus ous que s'incuben amb la temperatura ambiental . Després de 45 a 65 dies les cries ( les tortugues nadó ) trenquen la closca i surten cap a la superfície de la sorra . S'adrecen molt ràpidament al mar. Molt poques tortugues nadons aconsegueixen sobreviure ( depèn en la situació a què s'enfrontin ) . El seu destí pot ser amb qualsevol d'aquestes situacions : que un altre peix se les mengi , que les capturin o aconsegueixen sobreviure .
Les tortugues poden ser carnívores , herbívores o omnívores . Les tortugues marines estan en perill d'extinció per la seva caça excessiva o la seva captura .
Les Tortugues Marines que estan en perill d'extinció a Amèrica són :

  • La Tortuga Verda - Posa els ous normalment a Amèrica del Nord i Florida .

  • La Tortuga de Closca de Pell - Aquesta Tortuga viu al nord-est de les costes de Sud-Amèrica . Aquesta tortuga en lloc de tenir una closca visible té una closca d'una petita capa de pell .

  • Tortuga de Loggerhead o Tortuga Babaua - Aquesta Tortuga viu a l'est de les costes del Canadà .

  • Tortuga Snapper - Aquesta Tortuga també viu al Canadà i és la més gran de les que viuen en aigua fresca i rius .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada