Animals en perill d'extinció d'America

diumenge, 23 de març del 2014

BALENA SEI

Balena Sei
La Balena Sei es troba en mar obert ( no proper a la costa i al llit marí ) del món i que no són polars . També se li coneix com balena Rorqual boreal . Mesuren de 12 a 16 metres de longitud , pesen de 20 a 30 tones i només queden 10 mil d'elles .
El cos de la Balena Sei és allargat i prim , són de color fosc i clar al ventre, la seva aleta dorsal aquesta ben definida ia més la femella és més gran que el mascle .
Normalment neden en grups de 3 a 5 animals , encara que en les zones d'alimentació se'ls veu en major nombre . Igual que altres balenes , fan salts encara que no són molt freqüents , també són molt ràpides , se sap que poden nedar a velocitats de 50 km / h.
Balena Sei
La Balena Sei s'alimenta de Plankton , crustacis , calamars , peixos i copèpodes , el seu període de gestació és de 11 a 12 mesos més 6 de lactància .
La seva caça és perquè habita al costat d'altres espècies de balenes més " comercials " pel que en disminuir el nombre d'aquestes balenes , va començar a ser caçada a mitjans de la dècada de 1960 reduint considerablement el seu nombre .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada